The Devil May Cry

A Devil May Cry fanok oldala.

Agnus

  • Első megjelenése a Devil May Cry 4-ben, Agnus a vezető technológus kutató és alkimista a Szent Lovagoknál, ezen pozíció részeként démon-írtó fegyvereket gyárt a Szent Lovagok számára. Magába zárkózónak és munkamániásnak tűnik, alig tűnik fel az események során. Épen ezért kevesen ismerik őt a szektából.Később kiderül hogy kísérleteket folytatott a törött Yamato-n és démonokon alapuló fegyvereket gyártott. Agnus-nak is van egy alternatív formája ami a keresztezése egy bogárnak és egy lepkének . Stressz alatt észrevehető és hangsúlyozott dadogással beszél. A játék vége felé Dante megöli, amikor megpróbálja megakadályozni hogy visszaszerezze Yamato-t.
  • T.J. Storm szinkronizálja.

Credo

 

  • A 'Szent Lovagok' vezetője, az igazságosság egyenes embere és irányítója több száz alárendeltjének. Credo kiemelkedik a csatatéren mint a Szent Lovagok legjobbja és sokak által elismert. Credo Kyrie bátyja és ő is családtagjaként tekint Nero-ra, de nem elégedett megbízhatatlan viselkedésével. Később a játék során Sanctus megöli amikor Nero-nak próbál segíteni. Utolsó leheletében megbízza Dante-t hogy megmentse Nero-t és a húgát Kyrie-t. Ez az esemény jelöli a Devil May Cry 4 felét, ezután válik játszható karakterré Dante.

Eva

  • Eva volt Sparda ember felesége és az anyja az ikreknek Dante-nak és Vergil-nek. Egy démontámadás során megölték, de ezelőtt a fiainak adta Sparda amulettjének két felét mint születésnapi ajándék.  Eva maga mint egy fotó jelenik meg Dante asztalán és mint egy hang egy visszaemlékezés során a Devil May Cry-ban. Trish-t úgy alkották meg hogy pontosan úgy nézzen ki mint Eva.  A karaktert (Eva) Sarah Lefleur szinkronizálja.

Enzo Ferino

(a kép itt jelen esetben Morrison-t ábrázolja mivel nem sikerült találni Enzo Ferino-ról képet)

  • Enzo nem szerepel a jelenleg kiadott egyik Devil May Cry videó játékokban sem, de az első játék útmutatójában Dante segédje ként utalnak rá. A karakter szerepelt a novellákban/mangákban/animében mint Dante kapcsolata a zsoldos világgal és mint barátja. A Dreamwave Devil May Cry képregényében is szerepelt. Az első Dvil May Cry drama CD-n ami az anime alapján készült Enzo szerepel és Yasunori Matsumoto szinkronizálja.

Kyrie

  • Kyrie egy támogató karakter a Devil May Cry 4-ben.  Fortunában született és nőtt fel, Credo húga,  A Kard Rend-jének vezetője, és énekesnő a fesztiváljaikon.  Kyrie Nero gyermekkori barátja. Miután elhitették vele hogy Nero gonosz Agnus fogságába kerül, így sikeresen a Megmentőhöz csalogatva őt, ahol Kyrie-t beleolvasztják mielőtt ő megérkezne. miután Dante kiszabadítja Nero-t a Megmentő belsejében lévő fogságából, képes sikeresen megmenteni Kyrie-t, aki elfogadja Nero-t ismét kezestő, mindenestől.
  • A karaktert Stephanie Sheh szinkronizálja.

Matier

  • Matier egy másodlagos karakter aki feltűnt a Devil May Cry 2-ben.  Matier egy idős hölgy és mint Lucia a Vie De Marli klán tagja. Fiatal korában ő és a klánja harcoltak a démonok ellen Sparda oldalán. Matier vidám és optimista, és mindíg biztosnak látszik Dante végső győzelmében.  Ő az aki rávezeti Lucia-t az Arcana-k összeillesztésére (misztikus relikviák) és aki Dante-t a szigetükre csalogatta, akire soha nem utal a nevén csak mint "Sparda fia"ként hív. Először úgy tűnik Matier Lucia anyja, de később kiderül hogy Lucia-t Arius készítette hogy megszabaduljon tőle, amíg Matier meg nem találta és fel nem nevelte őt mint saját lányát. A végén Luciát megnyugatja hogy nem kell félnie és hogy Dante visszatér a démoni világból. Flo Di Re szinkronizálja.

Recent Videos

1327 views - 0 comments
1286 views - 0 comments